Jamai achtste artiest bij Holland Zingt Hazes

31 augustus 2018, 10:08 - Redactie
Jamai achtste artiest bij Holland Zingt Hazes

Jamai is op 22 en 23 maart 2019 de achtste artiest die op het podium van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome de mooiste nummers van André Hazes gaat zingen. Eerder maakte producent MediaLane al bekend dat André Hazes, Roxeanne Hazes, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom en Danny de Munk zullen optreden.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland Zingt Hazes. De muziek van André is populairder dan ooit en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers. De nieuwe generatie, maar ook de trouwe fans zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ beleven en herbeleven. Het is daarom ook niet voor niets dat Holland Zingt Hazes al zes jaar op rij uitverkocht is.

"Het is bijzonder om er ook volgend jaar weer bij te mogen zijn. We gaan voor de zevende keer zijn leven en muziek vieren. Ik was nog jong toen André overleed, maar zijn muziek heeft me altijd geroerd." aldus Jamai. MediaLane en de artiesten zijn blij dat Jamai in staat is om straks samen met hen weer op de bühne te staan.

Alle artiesten zullen de muziek van André Hazes onder begeleiding van de liveband van Eric van Tijn ten gehore brengen. Welke artiesten de line-up compleet maken, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda