Into the Woods vanaf januari 2017 te zien in de Nederlandse theaters

12 april 2016, 19:59 - Redactie
Into the Woods vanaf januari 2017 te zien in de Nederlandse theaters

Pit Produkties zal komend seizoen de sprookjesmusical-voor-volwassenen Into the Woods van Stephen Sondheim naar de Nederlandse theaters gaan brengen.

Verhaal

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het Lang En Gelukkig waar iedereen op hoopt?

Cast

Er zijn rollen weggelegd voor onder andere Paul Groot, René van Kooten, Lone van Roosendaal, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Guido Spek, Wart Kamps, Esther Maas, Jeremy Baker, Esther Floor, Roosmarijn van Bohemen en Mirjam De Rooij.

De musical zal worden begeleid door een orkest bestaande uit 15 muzikanten onder leiding van Jeroen Sleyfer. De regie is in handen van Gijs de Lange en Jeremy Baker is verantwoordelijk voor de vertaling. Into the Woods is vanaf januari 2017 te zien.

into_the_woods

Foto's: Robin Kamphuis, Leoni Ravenstein, Janey van Ierland en Roy Beusker

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda