Ilse Warringa en Tim Douwsma doen mee aan The Christmas Show

12 september 2019, 18:01 - Redactie
Ilse Warringa en Tim Douwsma doen mee aan The Christmas Show
Foto: William Rutten

RTL en Medialane maken vandaag bekend dat actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, presentator Buddy Vedder, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte zijn toegevoegd aan de cast van The Christmas Show. De grootse kerstshow heeft dit jaar het thema Doornroosje en de Kerstprins en is op 21 en 22 december te zien in de Ziggo Dome.

Onlangs werd al bekend dat ook acteur en presentator Carlo Boszhard, musicalactrice Celinde Schoenmaker en zangeres Famke Louise te zien zullen zijn in het familiespektakel.

Ilse Warringa:”Toen Carlo Boszhard me vroeg voor de rol van de boze Fee Fataal in The Christmas Show, hoefde ik niet lang na te denken. Dat wordt natuurlijk feest! Erg leuk om eens zo’n komische rol te spelen in een enorm ‘theater’ als Ziggo Dome!”

Tim Douwsma vult aan: “Te gek dat ik eindelijk mag delen dat ik een rol ga spelen in The Christmas Show. Ik kan niet wachten om de rol van de prins met veel humor en zelfspot neer te zetten. Ziggo Dome wordt op 21 en 22 december de allerleukste kerstplek van Nederland!”

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda