Huub van der Lubbe zingt De Onmogelijke Droom uit De man van La Mancha

22 november 2023, 09:06 - Redactie
Huub van der Lubbe zingt De Onmogelijke Droom uit De man van La Mancha
Foto: Jouke Bos

Huub van der Lubbe heeft De Onmogelijke Droom opgenomen. De single is vanaf nu te beluisteren via Spotify. Het lied staat centraal in de musical De man van La Mancha, waarin hij binnenkort de hoofdrol speelt. Huub van der Lubbe zegt er zelf het volgende over: “De Onmogelijke Droom gaat over de moed om te vechten voor wat rechtvaardig is, lief te hebben met oprechtheid en nooit op te geven, ook niet als het doel onbereikbaar lijkt.”

Vandaag is het precies 58 jaar geleden dat de musical De man van La Mancha zijn allereerste première beleefde in New York. Het centrale thema over hoop en idealisme is nog steeds actueel.

Na vier decennia stopte Huub van der Lubbe vorig jaar met De Dijk. Nu, precies een jaar na De Dijk’s laatste optreden, maakt Huub van der Lubbe zijn entree in de wereld van het musicaltheater. Op zondag 17 december a.s. gaat De man van La Mancha in première in het DeLaMar Theater. In deze musical speelt hij de hoofdrol van Don Quichot, een kleurrijke en expressieve idealist, die ons leert dat je het leven niet alleen hoeft te zien zoals het is, maar ook hoe het zou kunnen zijn.

Première
17 december 2023
Dernière
9 juni 2024
Producent
Stichting Theateralliantie
Meer over De Man van La Mancha (2023) Ander nieuws over De Man van La Mancha (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda