Hoofdrolspelers Anastasia ontsteken kerstlichtjes in Scheveningen

11 december 2019, 20:00 - Redactie
Hoofdrolspelers Anastasia ontsteken kerstlichtjes in Scheveningen

De hoofdrolspelers van Anastasia openden vandaag officieel de kerstperiode met het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom op het plein voor het Circustheater in Scheveningen. Uit handen van de Kerstman ontvingen zij een bijzonder cadeau, een award voor 250.000 online streams van het onlangs verschenen Nederlandse castalbum van de musical.

Albert Verlinde, producent van Stage Entertainment: “Er was zoveel vraag naar de muziek uit de musical, dat we absoluut een Nederlands castalbum wilden uitbrengen. Het is fantastisch dat dit album nu al zo vaak beluisterd is en de mijlpaal van maar liefst 250.000 streams bereikt is. Het castalbum bevat uiteraard alle grote hits uit de musical, zoals ‘Zoektocht door de Tijd’ en ‘Ooit in Winterse Dagen’, dat perfect past bij het kerst- en wintergevoel. Het magische verhaal van Anastasia, de iconische muziek en het voor de kerst versierde theater maken de voorstelling tot dé musical voor de kerstvakantie!”

Anastasia ging op zondagmiddag 22 september in premiere in het Circustheater. Scenefoto's van Anastasia bekijk je hier, de trailer van de musical bekijk je hier.

Foto's: Roy Beusker

Première
22 september 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over AnastasiaAnder nieuws over Anastasia
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda