Bo Saris special guest bij Thriller LIVE in Mainstage Brabanthallen

schedule12 december 2019, 09:11 - Redactie
Bo Saris special guest bij Thriller LIVE in Mainstage Brabanthallen

Zanger Bo Saris (Boris), bekend als winnaar van Idols 2, is op zaterdag 4 januari te zien als special guest bij de internationale muziekshow Thriller LIVE in Mainstage Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

De show tourt al 10 jaar onafgebroken de hele wereld over met twee verschillende casts. Daarnaast staat er al 10 jaar een vaste show op het Londense West End in het Lyric Theatre. Tijdens de shows in Nederland om 15:00 en 20:00 uur op 4 januari 2020 zal Bo Saris onderdeel uitmaken van de cast en verschillende nummers van Michael Jackson ten gehore brengen.

Het repertoire van Michael Jackson is geen onbekend terrein voor Bo Saris. Eerder dit jaar stond hij met een eerbetoon aan Michael in de Melkweg in Amsterdam.

Bo Saris: “De muziek van Michael Jackson heeft een speciale plek in mijn hart. Michael is al van jongs af aan mijn grootste inspiratiebron en muzikale held. Dat ik op 4 januari onderdeel mag zijn van deze hommage aan Michael Jackson vind ik echt heel bijzonder. Het wordt een fantastische avond vol met de grootste hits van Michael Jackson. We gaan er een groot feest van maken in Mainstage!"

Première
17 oktober 2018
Dernière
4 januari 2020
Meer nieuws over Thriller Live
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: Murder Ballad
Datum: 12-10-2020
Tijd: 20:45 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda