Hoofdrol voor Sita Vermeulen in Doornroosje De Musical

13 februari 2019, 20:46 - Redactie
Hoofdrol voor Sita Vermeulen in Doornroosje De Musical

Bij Van Hoorne Entertainment is afgelopen week een verandering in de sprookjesmusical voor seizoen 2019-2020 bekend geworden. Zo wordt Sita Vermeulen Doornroosje, in plaats van Jennifer Ewbank. Sita zal de hoofdrol spelen in de allernieuwste productie van Van Hoorne Entertainment voor het nieuwe theaterseizoen: Doornroosje De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf alweer haar 12e betoverende sprookje naar de Nederlandse theaters.

Een paar weken geleden is Jennifer Ewbank trotse moeder geworden van haar tweede kindje. Wegens het moederschap en de daarbij horende persoonlijke omstandigheden is het voor haar helaas niet mogelijk om de rol van Doornroosje te vertolken. Van Hoorne Entertainment en Jennifer Ewbank sluiten niet uit in de toekomst alsnog de handen ineen te slaan.

Sita Vermeulen is bereid gevonden om deze betoverende rol van de lieftallig prinses Doornroosje op zich te nemen. Sita is zeer bekend en geliefd bij het publiek van Van Hoorne Entertainment. Ze is een vaste waarde geworden in de lijn van sprookjesmusicals bij het productiebedrijf. Na haar rol als Assepoester en Rapunzel speelt ze op dit moment de rol van de Kleine Zeemeermin in de zeer succesvolle familiemusical De Kleine Zeemeermin De Musical.

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment trekken per seizoen meer dan 100.000 bezoekers naar de Nederlandse theaters. Ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien keert weer terug in deze vrolijke familievoorstelling. Doornroosje De Musical zal te zien zijn vanaf september.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda