Hologram André Hazes op podium Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

14 september 2016, 07:53 - Redactie
Hologram André Hazes op podium Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

Vijf jaar Holland Zingt Hazes belooft een bijzondere ervaring te worden. Producent LiveLane heeft een speciaal optreden aangekondigd voor de jubileumeditie van de succesvolle concerten. Door middel van de allernieuwste hologram technieken zal de illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat.

Nooit eerder werd een hologram met behulp van deze state-of-the-art techniek in Nederland vertoont. "Wij denken dat de techniek momenteel voldoende is ontwikkeld om André Hazes voor één keer terug te brengen naar het podium. Bij dit hologram kan men tot een meter rondom ‘André Hazes’ lopen en écht het gevoel krijgen dat hij er ook daadwerkelijk staat," vertelt producent Patricia Kok.

"We bieden het hologram aan als cadeau aan de fans, die hem zelfs twaalf jaar na mijn vader’s overlijden altijd trouw zijn gebleven”, aldus André Hazes Jr. Ook dochter Roxeanne is enthousiast: "In de afgelopen jaren heb ik er regelmatig over nagedacht hoe het zou zijn om papa nog een keer te zien. Nooit gedacht dat dit op deze manier zou kunnen worden gerealiseerd. Echt heel bijzonder."

Holland Zingt Hazes vindt plaats op 23, 24 en 25 maart 2017 in de Ziggo Dome.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda