Holland Zingt Hazes volgend jaar voor zevende keer in de Ziggo Dome

14 april 2018, 07:18 - Redactie
Holland Zingt Hazes volgend jaar voor zevende keer in de Ziggo Dome

Met vier uitverkochte shows dit jaar komt Holland zingt Hazes ook in 2019 terug. MediaLane laat weten dat volgend jaar, op 22 en 23 maart 2019, voor de zevende keer het grootste meezingfeest van Nederland terugkeert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

In 2019 is Holland Zingt Hazes voor het eerst in the round te zien. Dit betekent dat het publiek rondom het podium staat en dus nog dichter bij de artiesten kan komen.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland Zingt Hazes. De muziek van André is populairder dan ooit en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits worden gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de grootste kroeg van Nederland.

In 2019 zijn in ieder geval Roxeanne en André Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense en Samantha Steenwijk te zien. Wie de overige artiesten zijn die aan Holland Zingt Hazes 2019 meedoen, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda