Holland Zingt Hazes opent Backstage Café Ziggo Dome

schedule28 februari 2019, 16:11 - Redactie
Holland Zingt Hazes opent Backstage Café Ziggo Dome

Vanmiddag hebben Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Xander de Buisonjé en Samantha Steenwijk het Holland Zingt Hazes Backstage Café in de Ziggo Dome in Amsterdam geopend.

In aanloop naar de vier concerten van Holland Zingt Hazes op 15, 16, 22 en 23 maart kon het aanwezige publiek vandaag hun hart ophalen aan de muziek van André Hazes.

Het nieuwe Backstage Café ‘Est. 1873’is een initiatief van de Ziggo Dome en wordt speciaal voor Holland Zingt Hazes omgedoopt tot het Holland Zingt Hazes Café. Al enige maanden wilden ze een gezellige ruimte waar artiesten en crew voor en na hun concert kan genieten in een ongedwongen sfeer.

Met de vier Holland Zingt Hazes concerten in aantocht kunnen alle medewerkers van de shows in de stemming te komen voor de Holland Zingt Hazes concerten. Bij elk concert wordt al geproost op zijn leven en dat kan nu dus ook in het Holland Zingt Hazes Backstage Café.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven