Holiday on Ice na bijna 4 jaar terug in Nederland met de nieuwe show Supernova

4 december 2019, 09:54 - Redactie
Holiday on Ice na bijna 4 jaar terug in Nederland met de nieuwe show Supernova

Na een periode van bijna vier jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland. In november en december 2020 is de nieuwe show Supernova - Journey to the stars, te zien in achtereenvolgens Zwolle, Maastricht, Groningen en Amsterdam. De kaartverkoop start op dinsdag 10 december.

Bij Supernova zijn de schaatsers deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt. De meerjarige Europese tournee is afgelopen week in Duitsland met in première gegaan.

CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova Peter O’Keeffe over de nieuwe show: "Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met Supernova onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid."

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van Olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, haute couture ontwerper voor onder meer Thierry Mugler en Valentino. Het decorontwerp was in handen van Stufish, onder andere verantwoordelijk voor de live shows van Beyonce, U2, Madonna en Pink Floyd.

Goed nieuws voor de liefhebbers van Holiday on Ice: vanaf zaterdag 7 december zullen enkele van de sterren van de ijsshow acte de présence geven in de nieuwe reeks Dancing on Ice op SBS6, waarbij zij onder meer de professionele danspartners worden van Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda