Hilke Bierman en Sophia Wezer naast Antje Monteiro te zien in Mamma Mia!

25 juni 2018, 08:47 - Redactie
Hilke Bierman en Sophia Wezer naast Antje Monteiro te zien in Mamma Mia!
Foto: Roy Beusker

Hilke Bierman en Sophia Wezer zullen naast Antje Monteiro te zien zijn in Mamma Mia!, samen vormen zij in de voorstelling de vriendinnengroep ‘Donna en de Dynamo’s’.

Albert Verlinde, producent Stage Entertainment Nederland: "Met Hilke en Sophia zijn de Dynamo’s compleet en alle hoofdrollen ingevuld. Een groep fantastische acteurs en actrices die vanaf september, samen met een groot getalenteerd ensemble, de bezoekers een ultieme avond uit gaan bezorgen." Eerder werd al bekend gemaakt dat Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Emiel de Jong en Zjon Smaal de andere hoofdrollen zullen gaan spelen in de feel-good musical.

Hilke volgde de klassiek ballet opleiding Scapino in Amsterdam en studeerde af aan het conservatorium van Alkmaar. Ze werd vijf keer genomineerd voor een Musical Award. Hilke speelde onder andere in; Tjechov de musical, Sonneveld, Nonsens, Alleen op de wereld, Wat zien ik, Les Miserables, Op hoop van Zegen, Heerlijk duurt het langst, Meisje met het rode haar, Sky de musical en onlangs nog in The Full Monty. Naast haar theaterrollen behaalde ze in 2012 ook de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met de voorstelling Kan mij t Schele.

Momenteel is Sophia te zien in Tarzan in Duitsland waar ze één van de hoofdrollen speelt als Kala, de moeder van Tarzan. Ze heeft al vele rollen op haar naam staan in diverse theaterproducties waaronder Amandla Mandela, The Wiz, Sweet Charity en Chicago. Sophia werd meerdere malen genomineerd voor een Musical Award en won voor haar rol in Chicago de award voor Aanstormend Talent. Stond afgelopen theaterseizoen in de kleine theaters met haar soloprogramma Addicted to Blues. Sophia was niet alleen te zien in het theater maar ook in onder andere de film Lucia de B., Michael Jackson in Concert van het Koninklijke Luchtmacht Orkest en diverse variété shows waaronder Palazzo.

Mamma Mia! is vanaf donderdag 6 september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 23 september in première.

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda