Hij Gelooft in Mij vanaf januari volgend jaar te zien

21 juli 2021, 13:02 - Redactie
Hij Gelooft in Mij vanaf januari volgend jaar te zien

Het was al duidelijk dat Stage Entertainment de musical Hij Gelooft in Mij weer terug zou gaan brengen, nu is duidelijk dat de musical vanaf volgend jaar januari te zien zal zijn.

De tour van Hij Gelooft in Mij zal op woensdag 12 januari starten in theater Het Park in Hoorn en daarna doorreizen naar diverse theaters waaronder Koninklijk Theater Carré, Schouwburg Amphion in Doetinchem, Parktheater Eindhoven, Orpheus in Apeldoorn, het Chassé Theater in Breda, MartiniPlaza Theater in Groningen, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Stadsschouwburg Utrecht.

De tour langs de Nederlandse theaters zal dan eind juni eindigen met een tweede speelperiode in Koninklijk Theater Carré.

In Hij Gelooft in Mij speelt Martijn Fischer opnieuw de hoofdrol van Andre Hazes, de rest van de cast zal op een later moment worden aangekondigd. Hij gelooft in mij werd geschreven door Frank Ketelaar en Kees Prins. De voorstelling werd in DeLaMar bijna 800 keer gespeeld en door meer dan 700.000 mensen gezien. Andre Hazes zou, als hij nog had geleefd, dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Adam & Eva
Locatie: Zaantheater
Datum: 02-10-2022
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda