Het Telekids Familie Feest tijdens het Pinksterweekend in Gorinchem

22 januari 2017, 11:55 - Redactie
Het Telekids Familie Feest tijdens het Pinksterweekend in Gorinchem

Eerder deze week presenteerden Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het Telekids Familie Feest dat in het Pinksterweekend plaats zal gaan vinden in Evenementenhal Gorinchem. De officiële opening werd gedaan door Michael van Hoorne, producent van het Telekids Familie Feest, samen met kinderen uit het publiek.

Met een druk op de rode knop brak het spektakel los. Vrijwel alle karakters en TV- helden die met Pinksteren te zien zijn waren van de partij.

"Het is te gek dat wij kunnen samenwerken met een partij als RTL Telekids en zo meer dan 10 verschillende karakters en TV-helden tijdens het concert kunnen laten optreden. We hopen 30.000 gasten te mogen ontvangen in deze hal, waar naast het concert heel veel activiteiten op het indoor Telekids Plein worden georganiseerd. Zo is het echt een uitje voor de hele familie", aldus Michael van Hoorne.

In Evenementenhal Gorinchem wordt met Pinksteren een groot podium geplaatst. Gedurende de concerten kan het hele gezin genieten van optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en vele anderen.

Er worden dagelijks drie concerten gegeven. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kan men zich vermaken op het indoor Telekids Plein, waar tevens diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn.

Na de show kunnen de kinderen met hun idolen op de foto tijdens de uitgebreide Meet & Greets. Ook kan men na afloop nog uitgebreid nagenieten op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.

Het Telekids Familie Feest is voor families met kinderen vanaf 2 jaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda