Happily Ever After Productions presenteert de musical Be More Chill

13 april 2023, 09:44 - Redactie
Happily Ever After Productions presenteert de musical Be More Chill

Happily Ever After Productions presenteert de musical Be More Chill van 1 juli tot en met 9 juli in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Deze musical, die genomineerd werd voor meerdere Tony Awards, is uitgegroeid tot een ware “cult-klassieker” die wereldwijd bezoekers raakt met haar humor en hippe muziek, waaronder het bekende lied Michael in the Bathroom.

Jeremy Heere is een doodgewone tiener, totdat hij hoort van “The Squip”, een mini-supercomputer die hem belooft om zijn mooiste dromen waar te maken: een date met Christine, een uitnodiging voor het gaafste feest van het jaar, en de kans om zijn high school-leven in New Jersey te overleven. Maar de populairste jongen op school worden, is dat wel het risico waard?

Happy Ever After Productions is een Engelstalige musicalgroep in Amsterdam, opgericht door een internationaal team van gepassioneerde professionals. Hun doel is om Engelstalig (muziek)theater beschikbaar te maken voor een breder publiek, en om internationale, maar ook lokale gemeenschappen de kans te bieden om de magie van musicals in hun oorspronkelijke vorm te beleven. Hun meest recente producties waren Avenue Q en Chicago in het Amsterdams Theaterhuis.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda