Gouden Ticket Award voor Piaf de musical

5 februari 2024, 10:45 - Redactie
Gouden Ticket Award voor Piaf de musical
Foto: Rob de Haan

Een mijlpaal voor Piaf de musical. Afgelopen weekend heeft de cast van de voorstelling in Schouwburg Het Park in Hoorn de Eventim Gouden Ticket Award ontvangen voor de verkoop van meer dan 37.500 kaarten.

Piaf de musical van producent De Theater BV ging op vrijdagavond 13 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première. Suzan Seegers vertolkt de hoofdrol van Edith Piaf, Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits maken de cast compleet.

In de musical over het leven én de dood van Édith Piaf ontmoeten we de legendarische zangeres als ze net is overleden. Niet in Parijs met een priester aan haar bed, zoals ze had gewild, maar in een gehucht. Terwijl haar man haar alsnog naar Parijs brengt, komt de overleden en verwarde Piaf vier karakters tegen die een onuitwisbare indruk op haar bestaan hebben achtergelaten. De Engel. De Duivel. De Dwaas. En de Dood. Aan de hand van de verhalen van haar vier levensgezellen herbeleeft Piaf belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was, en wat ze achterlaat.

Piaf is zien tot en met 24 februari in diverse Nederlandse theaters.

Première
13 oktober 2023
Dernière
24 februari 2024
Producent
De Theater BV
Meer over Piaf de musical (2023) Ander nieuws over Piaf de musical (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda