GLUUR, een live online theaterbeleving met o.a. Mylène d’Anjou

13 januari 2021, 18:48 - Redactie
GLUUR, een live online theaterbeleving met o.a. Mylène d’Anjou

Nu de verlengde lockdown de Nederlandse theaters nog langer gesloten houdt, brengt TG Mangrove een unieke online theaterproductie voor iedereen die snakt naar een avondje uit. De cast bestaat uit onder anderen Mylène d’Anjou, Aron Elstak en Annemieke Elstak.

De voorstelling GLUUR Live, die van 5 t/m 14 februari te zien is, is speciaal gemaakt voor livestreaming en wordt elke avond live gespeeld. Geen standaardregistratie dus, maar een filmische theaterbeleving waarbij de kijker bovenop het spel zit en door de camera mee wordt genomen langs verschillende ruimtes. Een spannende, hilarische en herkenbare avond, waarbij de kijker zijn voyeuristische neigingen ongegeneerd mag volgen.

Zo veel mensen, zo veel huizen. En achter al die vitrages, plisségordijnen en lamellen gebeuren dingen die de bewoners liever verborgen houden. Ook bij jouw buren. Volg voor één keer je nieuwsgierigheid en gluur naar binnen bij verschillende Rotterdammers die allemaal een poging doen om in de eenzame coronatijd Oud en Nieuw te vieren. En dat gaat niet overal even soepel. Nestel je in je bank, schenk een wijntje in, gluur stiekem naar binnen en ontdek dingen die je niet had mogen zien… of misschien niet had willen zien.

GLUUR Live is een voyeuristische theaterbelevenis vol spanning, humor en pijnlijk ongemak. De adviesleeftijd is 14 +.

De unieke manier van streamen, maakt GLUUR Live anders dan andere theater-livestreams. De voorstelling wordt op een speciale locatie in verschillende ruimtes gespeeld. De camera’s volgen alles en filmen de voorstelling in Netflix-stijl. Als kijker zit je op de eerste rij en zit je overal bovenop. Het maakproces van deze livestream is te volgen in de miniserie ‘#FFgluren’, een reeks video’s die te zien is op de website.

Wie een ticket koopt voor GLUUR Live, ontvangt een speciale link en wachtwoord om de stream te kunnen bekijken. Er zijn verschillende kaarttypes voor 1 persoon, 2 personen en huishoudens. De voorstelling speelt zes keer live online. Later terugkijken is niet mogelijk en dat maakt deze avond uniek. Om het voor de kijker bijzonder te maken, is er maar een beperkt aantal tickets per avond beschikbaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda