Glennis Grace gaat met Whitney Tribute naar Lotto Arena in Antwerpen

7 december 2018, 08:59 - Redactie
Glennis Grace gaat met Whitney Tribute naar Lotto Arena in Antwerpen

Op zaterdag 26 oktober 2019 staat Glennis Grace in de Lotto Arena in Antwerpen met een eerbetoon aan haar idool en grote voorbeeld Whitney Houston. Tijdens deze bijzondere ode brengt Glennis Grace een variatie aan nummers van de legendarische artiest.

Glennis Grace over de show: “Whitney Houston heeft een ongekend aantal hits op haar naam staan. Ik wil mensen heel graag meenemen naar vervlogen tijden door haar klassiekers opnieuw te zingen. Er zitten echt zoveel pareltjes tussen die nog een keer gehoord mogen worden.”

De show WHITNEY - a tribute by Glennis Grace, die de zangeres in oktober dit jaar voor het eerst in Amsterdam gaf, was daar binnen twee dagen uitverkocht. Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland brengt Glennis Grace de show in 2019 ook naar Antwerpen. Eerder dat jaar staat zij ook in Ahoy Rotterdam.

Op vrijdag 21 december zal tevens de cd/dvd-release zijn van WHITNEY - a tribute by Glennis Grace. Ook zal de AVROTROS op woensdag 26 december de hoogtepunten van de registratie uitzenden vanaf 22:00 uur op NPO 3.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda