Glennis Grace brengt Whitney Tribute naar Rotterdam Ahoy

12 oktober 2018, 18:50 - Redactie
Glennis Grace brengt Whitney Tribute naar Rotterdam Ahoy

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op vrijdag 6 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met haar eerbetoon aan de legendarische zangeres.

Afgelopen weekend konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van een indrukwekkende show waarin Glennis de hits van haar heldin ten gehore bracht. Uit de enthousiaste reacties van het publiek blijkt dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren ‘80 en ‘90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis werd na afloop geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Direct na afloop van de shows is de zangeres bedolven onder reacties waarin mensen vroegen om een extra show. Vandaag maakt zij bekend dat ze op vrijdag 6 september 2019 met de show in Rotterdam Ahoy staat.

Glennis over de overweldigende reacties: “Na de shows ontplofde het op social media. Zoveel mensen die er heel graag bij hadden willen zijn, maar geen ticket meer konden krijgen. Ook tijdens de show merkte je al vanaf het eerste nummer hoe Whitney Houston nog in de harten van zoveel mensen zit. Daarom brengen we de show volgend jaar naar Ahoy. De plek waar Whitney Houston haar laatste concert in Nederland gaf. Zo bijzonder en een enorme eer! In de tussentijd ga ik me ook richten op het uitbrengen van mijn eigen repertoire, maar september 2019 staat weer even in het teken van Whitney.”

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda