Gezocht: Jongens en meiden om te figureren in videoclip voor Razend

4 oktober 2016, 15:29 - Redactie
Gezocht: Jongens en meiden om te figureren in videoclip voor Razend

Homemade Productions is op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar die willen figureren in de videoclip van de nieuwe jeugdmusical Razend, naar het boek van Carry Slee. De clip wordt medio december opgenomen in Amsterdam. Aanmelden kan via www.razendmusical.nl/ikdoemee.

Met de videoclip vraagt Razend de musical aandacht voor de ruim 9.000 zwerfjongeren die er in Nederland zijn. Jongeren zonder een vaste woon- of verblijfplaats die in hun jeugd vaak te maken hebben gehad met problemen thuis.

Razend gaat over Sven. Sven is niet gelukkig thuis. Hij wordt door zijn vader zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld en zijn broer Lennart haalt gemene streken met hem uit. Vervolgens laten ook zijn vrienden en zijn vriendin Roosmarijn hem in de steek. Sven zoekt zijn heil op straat. Om aan de werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms waarin hij gelukkig is.

Razend gaat op 20 januari in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp en is daarna in meer dan 60 theaters te zien tot en met 29 april. Script en regie door Dick van den Heuvel, muziek van Jeroen Sleyfer en choreografie door Lisanne Schut.

Première
20 januari 2017
Dernière
29 april 2017
Producent
Homemade Productions
Meer over Razend Ander nieuws over Razend
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda