Geen Paniek! is nieuwe zomerproductie DeLaMar met hoofdrol voor Tjitske Reidinga

24 februari 2017, 19:09 - Redactie
Geen Paniek! is nieuwe zomerproductie DeLaMar met hoofdrol voor Tjitske Reidinga

DeLaMar Producties presenteert de zomerkomedie Geen Paniek! (Noises Off). Geen Paniek! is een komedie over een klucht; een toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen. De cast bestaat uit onder andere Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn.

De theater-hit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin tenslotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert.

Edwin van Balken, directeur DeLaMar Theater: "Noises Off is mijn favoriete komedie en daarom ben ik blij dat ik met deze voorstelling afscheid kan nemen van DeLaMar. De acteursgroep vind ik geweldig en ik verheug mij enorm op deze hilarische zomerkomedie."

De zomerprogrammering van DeLaMar is inmiddels een theatertraditie geworden; sinds 5 jaar komen 40.000 mensen in de zomer naar het DeLaMar Theater om een zomerkomedie te bezoeken. Afgelopen jaar was In de Ban van Broadway, de zomerkomedie van DeLaMar Producties waarin Tjitske Reidinga ook meespeelde.

Geen Paniek! zal op zondag 25 juni in première gaan in het DeLaMar Theater.

Première
25 juni 2017
Dernière
10 september 2017
Producent
DeLaMar Producties
Meer over Geen Paniek!Ander nieuws over Geen Paniek!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda