Geannuleerde voorstelling Douze Points Twelve Points toch nog eenmalig te zien

6 januari 2016, 12:32 - Redactie
Geannuleerde voorstelling Douze Points Twelve Points toch nog eenmalig te zien

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment zou aanvankelijk vanaf februari de voorstelling Douze Points Twelve Points naar de theaters gaan brengen maar de producent besloot uiteindelijk tot spijt van alle betrokkenen om de show te annuleren.

Nu is er toch nog een beetje goed nieuws want de show zal dit jaar eenmalig te zien zijn. Met hulp van de producent en het impresariaat van de voorstelling wist musicalster en zangeres Brigitte Nijman de hele cast weer bij elkaar te brengen.

"Wij vinden het geweldig om toch met zijn allen deze avond te kunnen doen, omdat we ons gewoon heel erg op de voorstelling hadden verheugd. Ik ben al twintig jaar een groot songfestival fan. Met name de laatste drie jaar is de populariteit ervan enorm toegenomen. Het is een geweldig oeuvre om uit te putten, een feest der herkenning voor het publiek, voor ons een evenzo groot feest om te doen!", aldus Brigitte.

De hits van de afgelopen 60 jaar Eurovisie Songfestival zullen worden gezongen door Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman, Jasper Taconis en David van den Tempel. Denk aan bekende nummers als Waterloo, Hallelujah, Ein bisschen Frieden, Apres toi, Ding a Dong, De troubadour, Euphoria, Een beetje, Rise like a Phoenix en natuurlijk Birds en Calm after the storm. Voor en na de show zal de band Adagio optreden.

De voorstelling Douze Points, Twelve Points zal te zien zijn in de grote theaterzaal van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee op 12 maart 2016. Kaarten zijn vanaf nu te koop via: https://zuiderduin.nl/evenementen/60-jaar-eurovisie-songfestival. Hieronder zie je de originele trailer van Douze Points Twelve Points, afgelopen jaar gepubliceerd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda