Ganesha – Een perfecte god van Judas TheaterProducties uitgesteld naar 2021

1 september 2020, 10:52 - Redactie
Ganesha – Een perfecte god van Judas TheaterProducties uitgesteld naar 2021

Producent Judas TheaterProducties voelt zich genoodzaakt om de voorstellingen van Ganesha – Een perfecte god uit te stellen van oktober dit jaar naar het najaar van volgend jaar. Aanvankelijk zou de voorstelling te zien zijn van 16 oktober tot en met 8 november.

Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ’T KLEIN. Zo zullen de voltallige casts van Goodbye, Norma Jeane en Ganesha te zien zijn, alsook een paar bekenden uit Lelies en Je Anne. Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano. Van 15 oktober tot en met 1 november in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

Met de actie 'Een hart voor theatermakers in hartje Antwerpen' stelt het Fakkeltheater vanaf 30 augustus tot en met eind 2020 de zalen gratis ter beschikking aan professionele artiesten en organisaties. Het theater draagt de getroffen culturele sector een warm hart toe met dit gebaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda