Frozen 2 vanaf dinsdag al op Disney Plus vanwege coronavirus

14 maart 2020, 18:59 - Redactie
Frozen 2 vanaf dinsdag al op Disney Plus vanwege coronavirus

Disney heeft besloten om Frozen 2 vanwege het coronavirus drie maanden eerder beschikbaar te maken op Disney Plus. Vanaf zondag zal de animatiefilm al in de Verenigde Staten beschikbaar komen op de streamingdienst, Nederland, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië volgen dan aanstaande dinsdag. De oorspronkelijke releasedatum was 10 juli.

In Frozen 2 vertolken Idina Menzel en Kristen Bell wederom hun rollen als Elsa en Anna, Josh Gad vertolkt de rol van Olaf. Jennifer Lee en Chris Buck hebben net als het eerste deel ook het tweede deel van Frozen geregisseerd.

Naast Frozen 2 zal Disney ook Star Wars: The Rise of Skywalker eerder beschikbaar gaan stellen. Dit gaat niet om Disney Plus maar om een digitale release. Of Disney Star Wars 9 ook in Nederland eerder digitaal beschikbaar zal gaan maken is nog niet duidelijk.

Overigens heeft Disney tegelijkertijd aangekondigd dat alle producties voor onbepaalde tijd zijn stilgelegd vanwege het coronavirus. Het gaat dan onder andere om de film The Little Mermaid, Home Alone, The Last Duel, Peter Pan & Wendy en Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda