From Sammy with Love gaat vanaf november touren door Nederland

schedule27 april 2017, 17:16 - Redactie
From Sammy with Love gaat vanaf november touren door Nederland

De musical From Sammy with Love met Stanley Burleson en Freek Bartels zal vanaf begin november gaan touren door Nederland.

De eerste voorstelling staat nu gepland op vrijdag 10 november in Theater De Lampegiet in Veenendaal, daarna zal de voorstelling doorreizen naar onder andere Baarn, Kampen, Schiedam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Den Helder en Kerkrade. De laatste voorstelling staat gepland op 23 februari in het Figi Theater in Zeist.

Verhaal

From Sammy With Love vertelt het verhaal van de topentertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van Stanley en Freek. Beide kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer 'Mr. Bojangles’.

Als publiek word je meegenomen naar het Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainment-legende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70.

Première
29 november 2017
Dernière
23 februari 2018
Meer nieuws over From Sammy with Love
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven