Frank Lammers als kerstman in nieuwe kerstshow in Ziggo Dome

22 december 2022, 12:47 - Redactie
Frank Lammers als kerstman in nieuwe kerstshow in Ziggo Dome

Volgend jaar op 23 en 24 december kan het publiek naar de nieuwe kerstshow in Amsterdam en wordt alles in en rond de Ziggo Dome omgetoverd in winterse kerstsferen. De makers van de Avond van de Filmmuziekhebben hiervoor de handen ineengeslagen met de Ziggo Dome om het publiek meer dan ooit het ultieme, betoverende, kerstgevoel te bezorgen. Met veel muziek, gespeeld door het Noordpool Orkest, filmfragmenten uit de beste kerstfilms ooit, verschillende optredens en niemand minder dan Frank Lammers als de kerstman.

"Het wordt magisch, winters, sfeervol en een over de top kerstfeest," zegt Frank Lammers. "De Ziggo Dome is de plek in Nederland waar dit megagroot neergezet kan worden. Het wordt een waanzinnige show met alles erop en eraan. Het publiek wordt ondergedompeld in het kerstgevoel zoals men dat uit de klassieke kerstfilms kent. Er worden beelden getoond uit klassieke en recente kerstfilms die iedereen kent en het ultieme kerstgevoel opwekken. Uiteraard mag sneeuw niet ontbreken. Ik mag nu alvast verklappen dat het tijdens de show in de Ziggo Dome enorm gaat sneeuwen. Het wordt een groot kerstspektakel zoals mensen gewend zijn in de Ziggo Dome, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Santa’s Dome. We kunnen dus wel zeggen: Santa Claus is coming to Town!"

Op het enorme podium wordt het verhaal verteld van de kerstman, gespeeld door Frank Lammers. Het Noordpool Orkest speelt deze avond alle grote bekende kerstnummers, muziek uit de bekende kerstfilms, maar ook songs die passen in het kerstverhaal. Deze geheel nieuwe show zal garant staan voor veel nostalgie, sfeer, muzikaliteit, gezelligheid en uiteraard het ultieme kerstgevoel.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda