Foto’s: Bijzondere aankomst cast Beauty and the Beast bij Circustheater

24 november 2015, 19:40 - Redactie
Foto’s: Bijzondere aankomst cast Beauty and the Beast bij Circustheater

Vandaag is de volledige cast van Beauty and the Beast op een bijzondere wijze aangekomen bij het Circustheater in Den Haag waarmee een nieuwe fase van start is gegaan. Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Freek Bartels (Gaston) en Tony Neef (Lumière) werden met een koets, getrokken door twee paarden, naar het theater gebracht om vervolgens ontvangen te worden door wethouder Stedelijke Economie Karsten Klein.

"Het is bijna zover: over enkele weken gaat Disney’s Beauty and the Beast in première in het AFAS Circustheater! Vandaag bezorgen we de cast en crew een warm welkom in onze stad. Beauty and the Beast belooft weer een prachtige productie te worden. En het is onze ambitie om nog vele producties als deze mogelijk te maken in Scheveningen en Den Haag!" aldus Karsten Klein.

Volgende week donderdag zal de eerste try-out van Beauty and the Beast al worden gespeeld, de grote première is op zondag 13 december. De foto's van vandaag zie je hieronder. Overigens is vandaag ook de Beauty and the Beast bus gepresenteerd waarmee de cast na vandaag van en naar het theater gebracht zal gaan worden.

bb_scheveningen_1

bb_scheveningen_2

bb_scheveningen_3

bb_scheveningen_4

bb_scheveningen_5

Première
13 december 2015
Dernière
4 september 2016
Producent
Stage Entertainment
Meer over Beauty and the Beast (2015) Ander nieuws over Beauty and the Beast (2015)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda