Footloose volgend jaar te zien in Kursaal Oostende

9 augustus 2016, 15:16 - Redactie
Footloose volgend jaar te zien in Kursaal Oostende

Na het succes van de musical Dirty Dancing in Kursaal Oostende is de opvolger voor volgende zomer aangekondigd. De organisatie blijft met de zomershow van 2017 in het genre van dansmusicals. De opvolger is ‘Footloose’, de musicalversie van de film met Kevin Bacon uit 1984. Het Kursaal houdt tradities in ere en brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen via projectie in het Nederlands en het Frans.

De film gaat over de tiener Ren die na de dood van zijn moeder van Chicago naar Bomont verhuist. Ren is bezeten door muziek en dansen, maar dat is in Bomont verboden. Dominee Moore is er tegen omdat zijn zoon na een nachtje fuiven is omgekomen in een ongeval. Ren blijft volhouden en kan de dominee overtuigen een dansavond te organiseren.

Naast het dansspektakel is er opnieuw live-muziek met wereldhits zoalsHolding Out for a Hero, Almost Paradise, Let’s Hear it for the Boy en natuurlijk het Footloose. De musical zal te zien zijn in Kursaal Oostende van 26 juli tot en met 6 augustus.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda