Flashdance is de nieuwe zomershow van Kursaal Oostende

3 september 2017, 13:21 - Redactie
Flashdance is de nieuwe zomershow van Kursaal Oostende

Kursaal Oostende heeft de zomermusical van 2018 bekend gemaakt. Flashdance zal van 24 juli tot 5 augustus voor in totaal 14 shows te zien zijn in het theater. De originele Engelstalige versie zal voor het eerst te zien zijn in België en is tevens een première voor het Europese vasteland. Het Kursaal borduurt hiermee verder op het succes van eerdere dansmusicals als Dirty Dancing en Footloose afgelopen zomer.

"We dansen verder op het succes van Dirty Dancing in 2016 en Footloose van afgelopen zomer. We strikken deze keer niet alleen een première voor België, maar het is ook de eerste keer dat Flashdance, The Musical op het Europese vasteland zal te zien zijn. We zijn bijzonder trots dat we dergelijke grote producties naar De Stad aan Zee kunnen halen," aldus Johan Vande Lanotte, de burgemeester van Oostende.

Verhaal

Alex is een jonge vrouw met een uniek dubbelleven waarbij ze overdag werkt als lasser in een staalfabriek en ‘s nachts als danseres in een club. Haar grote droom is toegelaten worden op een prestigieuze balletschool. Met de steun van haar oude balletlerares Hannah werkt ze keihard om die droom te verwezenlijken, maar een romance met haar baas Nick brengt haar ambities plots in gevaar.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda