Finale Op zoek naar… is alleen live te zien

1 februari 2023, 09:42 - Redactie
Finale Op zoek naar… is alleen live te zien

De ontknoping van Op zoek naar... nadert. Vrijdag 3 februari wordt de finale live uitgezonden en dan weten we eindelijk wie onze Danny en Sandy worden. De finale is alleen live te zien.

De uitzending van Op zoek naar... kun je alleen live kijken op NPO 1. Helaas kun je de uitzending niet online (NPO Start) of via de elektronische programmagids van je kabelaanbieder terugkijken.

Na vrijdagavond zijn de winnaars niet langer kandidaten in het programma, maar Danny en Sandy in de musical Grease. Om deze activiteiten gescheiden te houden, is mediawettelijk bepaald dat het programma niet terug te kijken is. Zorg dus dat je vrijdagavond klaar zit.

Tijdens de grote finale van Op zoek naar... beslist het Nederlandse publiek wie de nieuwe Danny en Sandy worden. Het publiek wordt daarbij geadviseerd door het vaste jurypanel, met deze week een vertrouwd gezicht als gastjurylid: Pia Douwes.

Alle losse optredens van Op zoek naar... zijn op YouTube beschikbaar tot en met vrijdag 10 februari. Wegens muziekrechten zijn deze video's daarna helaas niet meer online te vinden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda