Feestelijke première van Fien & Teun – Feest op de boerderij!

16 oktober 2017, 19:20 - Redactie
Feestelijke première van Fien & Teun – Feest op de boerderij!

Op zondag is in Theater Gooiland in Hilversum de nieuwe familievoorstelling Fien & Teun - Feest op de boerderij! van Van Hoorne Entertainment in première gegaan. Tientallen kinderen alsook hun ouders genoten van de leukste avonturen en liedjes van Fien & Teun met hun dierenvriendjes én Sita. Het vrolijke boertje en boerinnetje zijn dagelijks te zien op tv bij RTL Telekids en vanaf nu ook in het theater.

“Het is onwijs gaaf dat ons eigen merk Fien & Teun nu in het theater te zien is. Met iets wat nog niet bestaat; licht educatief theater waarbij oorsprong centraal staat. Op een spelende wijze leren waar je eten vandaan komt en wat er in de tuin groeit. Geweldig om te zien hoe dat werkt bij kinderen als je dat educatieve element zo’n entertainmentjasje geeft. Ik ben hier heel trots op”, aldus Michael van Hoorne.

Verkleed als boertjes en boerinnetjes mochten alle kinderen na de voorstelling op de foto met Fien & Teun en Sita. Speciaal voor de première was er bovendien een kinderboerderij, met de liefste dieren om te aaien en te knuffelen. Ook vermaakten de kinderen zich tijdens de boerderij experience in de foyer van het theater met diverse activiteiten als puzzelen en schminkstempelen en genoten ze van de lekkere hapjes.

In de oer-Hollandse familiemusical ‘Fien & Teun - Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond avonturen op de boerderij. Samen met Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, leren Fien en Teun de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda