Familiemusical Kruimeltje dit najaar in première

1 mei 2022, 14:36 - Redactie
Familiemusical Kruimeltje dit najaar in première

De hartverwarmende familiemusical Kruimeltje, met in de hoofdrol het leukste boefje uit de Nederlandse geschiedenis, zal dit najaar vanaf vrijdag 23 september in de Nederlandse theaters te zien zijn. Het is het verhaal van toen, maar in een fris en eigentijds jasje én met nieuwe muziek. Gemaakt in dezelfde stijl en door hetzelfde team als de producties Dolfje Weerwolfje, Dummie de mummie en Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks, allen geproduceerd door REP Entertainment.

De cast bestaat uit onder andere Bente van den Brand (gedeelde rol met Anne Delien), Finn Poncin (gedeelde rol met Paul Disbergen) en Marnel de Rooij. De kindercast bestaat uit Max Roest (Kruimeltje), Luca van Ammers (Kruimeltje), Shayne Bakker (Kruimeltje) en Aiden Joshua Maij (Kruimeltje), Eva Franken (Keessie), Vlinder de Jong (Keessie), Romy Joosten (Keessie) en Vera de Heus (Keessie).

Het script van Kruimeltje is geschreven door Jasper Verheugd. Het decor en de kostuums zijn ontworpen door Joris van Veldhoven. De liedteksten en muziek zijn van Peter de Witte. Danny Westerweel zal voor het eerst als regisseur betrokken zijn bij een productie, hij speelde al eerder bij REP entertainment in The Mousetrap en hij vertaalde Come From Away.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda