Extra voorstellingen Mees Kees tijdens het Nationaal Theaterweekend

16 november 2023, 18:33 - Redactie
Extra voorstellingen Mees Kees tijdens het Nationaal Theaterweekend
Foto: Annemieke van der Togt en Roy Beusker

De leukste meester van Nederland, Mees Kees, zal vaker op kamp gaan. Er worden door het Nationaal Theaterweekend extra voorstellingen aangekondigd in Waalwijk, Heerhugowaard en Dordrecht. Voor deze voorstellingen, die eind januari plaatsvinden, bedragen de kaarten slechts €10,- en de verkoop is inmiddels gestart, zo kondigt producent STENT Producties vandaag aan.

Nederland viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari 2024 met vele voorstellingen door heel Nederland. Tijdens dit weekend, dus ook voor Mees Kees Op Kamp geniet je slechts voor €10,- van de voorstelling.

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

De musical zal met meer dan 100 voorstellingen te zien zijn vanaf 16 december door heel Nederland. De première zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2024 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op Kamp Ander nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda