Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar in Breda en Rotterdam

2 februari 2024, 15:04 - Redactie
Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar in Breda en Rotterdam
Foto: Musicalweb

Vanmiddag hebben producenten Albert Verlinde, Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman bekendgemaakt dat er opnieuw extra voorstellingen van de iconische rockmusical Jesus Christ Superstar komen. In de afgelopen week zijn er ruim vijfentwintigduizend kaarten verkocht, waardoor de totale verkoop nu boven de 125.000 kaarten ligt. De extra voorstellingen zullen in zowel Rotterdam en Breda gespeeld worden. Vandaag begint de verkoop voor deze tickets.

"De fantastische recensies en de mond-tot-mond reclame zorgen voor een enorme run op kaarten voor de musical Jesus Christ Superstar," laat Albert Verlinde weten. "Dit is ongekend. In twee weken tijd zijn er bijna vijftigduizend kaarten verkocht. Het lijkt wel of echt iedereen naar deze voorstelling toe wil. En dat betekent dat we naar de beschikbaarheid van de theaters hebben moeten kijken. Want we willen dat er zoveel mogelijk mensen naar Jesus Christ Superstar kunnen. Gelukkig is gebleken dat het Chassé Theater in Breda nog van woensdag 18 tot en met zondag 22 september plaats heeft. Daarna verhuizen we de productie naar het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam van 25 tot en met 29 september."

Vlak na de première maakten de producenten al bekend dat de tournee van Jesus Christ Superstar verlengd wordt met voorstellingen in Schouwburg Het Park in Hoorn. En keert de voorstelling in augustus terug in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In september zal de rockmusical dus ook in Breda en Rotterdam te zien zijn.

Première
21 januari 2024
Dernière
29 september 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024) Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda