Extra voorstellingen In bed met Dietrich en Piaf met kerst

24 november 2017, 09:12 - Redactie
Extra voorstellingen In bed met Dietrich en Piaf met kerst

De muziektheatervoorstelling In bed met Dietrich en Piaf speelt zich af op Kerstavond in het appartement van Marlene Dietrich, waar ze wordt bezocht door de geest van de overleden Edith Piaf. Frédérique Sluyterman van Loo en Irene Kuiper spelen respectievelijk Dietrich en Piaf. Ger Otte vertolkt alle mannen in hun leven.

In bed met Dietrich en Piaf speelt zich af op Kerstavond in de jaren 80 in Parijs. Marlene vertoont zich al tien jaar niet meer buiten. Edith is al ruim twintig jaar dood, maar dat weer- houdt haar er niet van om een bezoekje te brengen aan haar voormalige goede vriendin, om verhaal te halen. Tijdens de nachtelijke confrontatie wordt duidelijk hoezeer deze diva’s van elkaar verschillen, maar ook hoeveel de twee nog van elkaar houden. Heden en verleden vloei- en door elkaar heen als Edith en Marlene ieder hun eigen versie van de gebeurtenissen geven. Humor, nostalgie, feit en fictie vormen een verrassend geheel in dit briljante hersenspinsel van Daniël Cohen.

De extra voorstellingen van In bed met Dietrich en Piaf zijn op 24, 26 en 27 december om 20.30 uur in De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18 in Amsterdam.

Première
9 oktober 2017
Dernière
30 december 2017
Producent
Stichting de Nel
Meer over In bed met Dietrich en PiafAnder nieuws over In bed met Dietrich en Piaf
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda