Extra voorstellingen Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré

29 mei 2018, 20:01 - Redactie
Extra voorstellingen Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré

Wegens grote belangstelling gaan er extra voorstellingen van het theaterspektakel Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré in de verkoop. De acht extra voorstellingen zijn gepland van 31 juli tot en met 5 augustus.

Twee zomers lang was het theaterspektakel naar de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen te zien op een buitenlocatie in Veenhuizen (Drenthe). Na deze compleet uitverkochte voorstellingen is Het Pauperparadijs vanaf 4 juli te zien in Carré. Decorontwerper Michiel Voet heeft samen met regisseur Tom de Ket speciaal voor de theaterversie een set ontwikkeld die grootsheid uitstraalt en het gevoel van de beklemmende armoede benadrukt waar het stuk over gaat. Suzanna Jansen en Tom de Ket pasten het script aan; de Amsterdamse verhaallijn wordt meer benadrukt.

Suzanna Jansen: "Nu we het verhaal van de ‘paupers’ gaan vertellen in de stad die zo’n belangrijke rol in hun leven speelde, hebben we het script wat aangepast. Amsterdam zit in het DNA van de voorstelling, daarom hebben we de stad een nadrukkelijkere rol gegeven."

De kaartverkoop voor de extra voorstellingen start op maandag 4 juni.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda