Extra voorstellingen Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré

29 mei 2018, 20:01 - Redactie
Extra voorstellingen Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré

Wegens grote belangstelling gaan er extra voorstellingen van het theaterspektakel Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré in de verkoop. De acht extra voorstellingen zijn gepland van 31 juli tot en met 5 augustus.

Twee zomers lang was het theaterspektakel naar de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen te zien op een buitenlocatie in Veenhuizen (Drenthe). Na deze compleet uitverkochte voorstellingen is Het Pauperparadijs vanaf 4 juli te zien in Carré. Decorontwerper Michiel Voet heeft samen met regisseur Tom de Ket speciaal voor de theaterversie een set ontwikkeld die grootsheid uitstraalt en het gevoel van de beklemmende armoede benadrukt waar het stuk over gaat. Suzanna Jansen en Tom de Ket pasten het script aan; de Amsterdamse verhaallijn wordt meer benadrukt.

Suzanna Jansen: "Nu we het verhaal van de ‘paupers’ gaan vertellen in de stad die zo’n belangrijke rol in hun leven speelde, hebben we het script wat aangepast. Amsterdam zit in het DNA van de voorstelling, daarom hebben we de stad een nadrukkelijkere rol gegeven."

De kaartverkoop voor de extra voorstellingen start op maandag 4 juni.

Première
18 juni 2016
Dernière
17 augustus 2024
Producent
Out of Office Productions
Meer over Het Pauperparadijs Ander nieuws over Het Pauperparadijs
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda