Extra shows voor Mamma Mia! The Party

5 oktober 2023, 11:10 - Redactie
Extra shows voor Mamma Mia! The Party

Nadat er al eerder voor september en oktober 2024 extra shows van Mamma Mia! The Party zijn ingepland, heeft de producent nu besloten om ook voor de maand november in 2024 nog meer shows van Mamma Mia! The Party in Rotterdam open te zetten. De vraag naar kaarten voor deze show, die is bedacht en ontwikkeld door ABBA’s Björn Ulvaeus, blijft groot.

"Met name op de woensdagavond, en de zaterdag- en zondagmiddag komen er extra shows," laat producent Just Entertainment weten. ‘"De muziek van ABBA is bij alle leeftijdsgroepen enorm populair en wij willen iedereen de kans geven om van deze ultieme ABBA-beleving te genieten."

Tijdens Mamma Mia! The Party wordt het publiek getrakteerd op de grootste hits van de Zweedse band, een tongstrelend mediterraans viergangendiner en een geweldige afterparty. De show is vanaf volgend najaar exclusief in Rotterdam te zien. Liefhebbers van ABBA kunnen hun hart ophalen. Geheel in de stijl van de film Mamma Mia! waant het publiek zich in Griekse sferen. Eerder was deze show al een groot succes in Stockholm en Londen, waar de zaal iedere show is uitverkocht.

"Mamma Mia! The Party zal slechts tien weken te zien zijn," zegt de producent. "Bij de overdonderende vraag aan kaarten moeten we dus creatief zijn en worden er meer shows, waaronder ook middagshows, in november 2024 gepland."

Vanaf vandaag zijn kaarten te koop voor de extra shows voor Mamma Mia! The Party.

Première
27 september 2024
Dernière
2 februari 2025
Producent
Just Entertainment
Meer over Mamma Mia! The Party Ander nieuws over Mamma Mia! The Party
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda