Extra kaarten voor matineeshow De Avond van de Filmmuziek

30 september 2022, 10:27 - Redactie
Extra kaarten voor matineeshow De Avond van de Filmmuziek

De kaartverkoop voor de matineeshow van De Avond van de Filmmuziek op zondag 20 november gaat zo hard dat de organisatie heeft besloten om extra kaarten in de verkoop te zetten. Op 18 en 19 november zijn vrijwel alle kaarten in de Ziggo Dome verkocht. "Het is bijzonder dat we straks wellicht voor drie uitverkochte zalen staan."

Dominic Seldis is enthousiast over de grote belangstelling. De presentator van De Avond van de Filmmuziek is blij dat ze na twee jaar weer in de Ziggo Dome mogen staan. "De shows op 18 en 19 november waren al snel uitverkocht. Daarom besloten we tot een matinee. Ook omdat we dan een jongere doelgroep naar de show hopen te krijgen. Want de muziek die we laten horen, is geschikt van 8 tot 80 jaar." Net zoals de voorgaande jaren vertolkt het Metropole Orkest ook dit jaar weer de mooiste filmmuziek van componisten als Hans Zimmer, Ennio Morricone, Ludovico Einaudi, Alan Silvestri en John Williams. Het orkest staat onder leiding van de Britse dirigent Jules Buckley.

Artiesten, die deze voorstelling samen met het Metropole Orkest zullen optreden, zijn onder andere Lebo M, Waylon, Lakshmi, Iris Hond, Tania Kross, Ellen ten Damme en Hermine Deurloo. "We zijn trots op deze line-up," laat producent Ewart van der Horst van PilotStudio weten. "En dat de kaartverkoop voor deze matinee zo goed gaat, dat we extra kaarten kunnen verkopen. Van tevoren hoop je daarop en we zijn blij dat er straks nog meer mensen mogen gaan genieten van geweldige muziek."

De Avond van de Filmmuziek vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 november in de Ziggo Dome Amsterdam om 20:00 uur. De matineeshow op zondag 20 november begint om 14:00 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda