Extra kaarten in de verkoop Hugo de Groot, de musical

19 juni 2021, 14:09 - Redactie
Extra kaarten in de verkoop Hugo de Groot, de musical
Foto: Bart van Rongen

Producent Goedemorgen Theaterproducties maakt bekend dat door de aangekondigde versoepelingen die zullen ingaan op 26 juni, er extra tickets in de verkoop zullen gaan voor Hugo de Groot, de musical.

"De zaalcapaciteit van Schouwburg De Nieuwe Doelen, waar de musical exclusief te zien zal zijn, kan optimaal worden benut waardoor wij bij alle geplande voorstellingen meer publiek kunnen verwelkomen." aldus producent Fons van Rongen. "Vanaf 30 juni zal het publiek onze voorstelling, na twee verplaatsingen door de coronamaatregelen, eindelijk kunnen bezoeken. Het publiek verlangt naar een avond uit gezien de grote hoeveelheid kaarten die reeds verkocht is. Daarom ben ik enorm blij dat we door deze versoepelingen nog meer mensen de kans kunnen bieden onze prachtige voorstelling te bezoeken."

Hugo de Groot – de musical, met o.a. Lars Mak en Linda Verstraten vertelt het verhaal van een van de grootste denkers die ons land ooit gekend heeft. De Groot zijn leven stond in het teken van zijn nalatenschap. Hij heeft gestreden voor verdraagzaamheid en vrijheid. Maar wat men nu nog enkel van hem weet is zijn ontsnapping uit Slot Loevestein in de boekenkist.

De musical, vol pop/rock muziek, laat zien dat De Groot meer is dan zijn ontsnapping en dat wij anno 2021 veel van zijn gedachtegoed als gewoon beschouwen, terwijl hij er letterlijk voor is opgesloten omdat hij zijn tijd, achteraf gezien, ver vooruit was.

Première
2 juli 2021
Dernière
18 juli 2021
Producent
Goedemorgen Theaterproducties
Meer over Hugo de Groot, de musicalAnder nieuws over Hugo de Groot, de musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda