Expeditie Eiland, een musical over Expeditie Robinson

28 maart 2018, 08:14 - Redactie
Expeditie Eiland, een musical over Expeditie Robinson

Producent Rick Engelkes werkt aan een comedymusical genaamd Expeditie Eiland, de nieuwe voorstelling is geïnspireerd op het televisieprogramma Expeditie Robinson en zal vanaf volgend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Drie compleet verschillende gezinnen: het volkse gezin Ten Kate, het wat arrogante gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het ingedutte gezin Kuipers geven zich op voor ‘Expeditie Eiland’. Ze leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons (Joey Schalker) en gaan voor de grote hoofdprijs: het winnen van een eiland én 1 miljoen euro! In een wirwar van beproevingen bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. De opdrachten worden uiteindelijk zo bizar, dat niemand zijn leven nog zeker is. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is de hoofdprijs de kandidaten waard, als ze degene van wie ze het meest houden, kunnen verliezen?

De cast bestaat uit: Jelka van Houten (gedeelde rol met Renée van Wegberg), Ferry Doedens, John Buijsman, Lone van Roosendaal, Dennis Willekens, Rutger de Bekker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst. De musical is geschreven door Allard Blom en de regie is in handen van Martin Michel en Joep Onderdelinden.

Het is niet de eerste keer dat Rick Engelkes een voorstelling maakt die gebaseerd is op een televisieprogramma. De musical Vamos is geïnspireerd door het programma Ik vertrek en was afgelopen week voor het laatst te zien.

Première
28 oktober 2018
Dernière
1 maart 2019
Producent
REP Entertainment
Meer over Expeditie EilandAnder nieuws over Expeditie Eiland
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda