Everybody’s Talking About Jamie op de Uitmarkt

12 augustus 2019, 16:36 - Redactie
Everybody’s Talking About Jamie op de Uitmarkt

De musical Everybody’s Talking About Jamie van Broadway in Carré, is op zaterdag 24 en zondag 25 augustus vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt.

Alle bezoekers van de Uitmarkt kunnen dit weekend in de Carré stand een eigen Everybody's Talking About Jamie gifje maken. Dat kan met de GIF-photobooth waar men het zelfgemaakte gifje vervolgens op social media kan delen met de hashtag #JamieAmsterdam. Laat je verrassen, begeef je even in de wereld van Jamie en stap zelf in de spotlight. Everybody’s Talking About Jamie is te vinden op het Museumplein: standnummer 106.

Zondagmiddag 25 augustus tussen 16:45 - 17:15 uur is een groot deel van de cast aanwezig bij de stand. Bezoekers kunnen op de foto met o.a. Layton Williams (Jamie New) en andere castleden van de West End musical.

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Everybody’s Talking About Jamie zingt onder begeleiding van The New Symphonics het openingsnummer uit de voorstelling. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 25 augustus vanaf 21:15 uur live uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda