Er wordt nagedacht over een derde Mamma Mia-film

30 april 2019, 08:29 - Redactie
Er wordt nagedacht over een derde Mamma Mia-film

Het zou zomaar kunnen dat er ook een derde Mamma Mia-film gaat komen. Zo gek is dat ook niet, de vorige keer wist de film 466 miljoen dollar op te brengen. Hoofdrolspeler Stellan Skårsgard ziet het in ieder geval wel zitten.

Volgens Stellan Skårsgard, die Bill speelt in de film, wordt er zeker nagedacht over een derde muzikale film. En hij zou zo weer meedoen, vertelt hij aan de Britse site Digital Spy. "Ik zou niet eens het script lezen", legt de acteur uit. "Als ze me bellen, dan ben ik erbij." Er is maar één ding dat het zou kunnen tegenhouden, volgens Stellan. "Ik denk dat er maar een probleem is en dat is of ze wel genoeg liedjes hebben. En nog belangrijker: de juiste liedjes."

"Kunnen ze een verhaal verzinnen dat werkt? Maar als ze het willen doen, dan ben ik er 100% bij", gaat hij verder. Het tweede deel van de serie haalde wereldwijd meer dan 466 miljoen dollar op, dus een vervolg lijkt niet heel vergezocht. "Je gaat er gewoon heen en je hebt lol én het werkt!", vertelt de acteur.

Maar Stellan is niet heel positief over de toekomst van zijn personage, Bill. Als er aan hem gevraagd wordt hoe hij het voor zicht ziet, zegt hij: "Er zat tien jaar tussen de eerste twee films, dus waarschijnlijk ben ik dood wanneer de volgende uitkomt."

Het vervolg op Mamma Mia! uit 2008 ging dit jaar op 20 juli in première, precies 10 jaar nadat de originele film werd uitgebracht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda