Er komt een musical over het leven van Amy Winehouse

9 oktober 2017, 08:30 - Redactie
Placeholder image

Er gaat een musical komen over het leven en de dood van Amy Winehouse. Dat bevestigt de vader van de in 2011 overleden zangeres aan The Sun.

De show zal het verhaal vertellen over het roerige leven van de zangeres, die verslaafd was aan alcohol en drugs. Al hoopt vader Mitch dat het over meer gaat dan alleen de verslavingen van zijn dochter. "Een musical die haar leven en muziek viert, daar praten we nu over, ik hoop echt dat het ervan gaat komen", aldus Mitch.

De musical over Amy Winehouse moet vooral een goede weergave zijn van haar persoon, vindt vader Mitch. "Het moet een musical worden om Amy te herinneren voor wie ze was, veel meer dan de drank en drugs." Wanneer de nieuwe musical over de zangeres te zien zal zijn is nog onduidelijk.

Eerder dit jaar maakte JAY-Z bekend dat hij en zijn vrouw Beyoncé in 2007 de zangeres probeerden te helpen met haar drankverslaving. Dit nadat ze bij een optreden van Winehouse waren in een New Yorkse kroeg, waar de zangeres haar beroemde nummer Rehab had gezongen. "Ik keek naar haar en zei: 'Blijf een poosje bij ons'. Maar helaas", schreef de Amerikaanse rapper op zijn blog bij muziekdienst Tidal.

Bron: RTL Nieuws

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda