Enorme run op kaarten Jesus Christ Superstar

2 december 2015, 14:49 - Redactie
Enorme run op kaarten Jesus Christ Superstar

Inmiddels zijn acht van de twaalf voorstellingen van Jesus Christ Superstar, te zien van 13 tot en met 23 december in het World Forum Theater in Den Haag, compleet uitverkocht. Voor de overige vier voorstellingen zijn nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ted Neeley is overweldigt door de enorme run op de kaarten. “Meer dan veertig jaar nadat ik de hoofdrol in de filmversie van Jesus Christ Superstar mocht spelen, ben ik heel erg gelukkig dat het Nederlandse publiek zo massaal naar de prachtige rockopera Jesus Christ Superstar zal komen kijken. Ik verheug mij op twaalf bijzondere voorstellingen in Den Haag en hoop zo veel mogelijk bezoekers persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens mijn verblijf in Nederland.”

Ted Neeley, de originele Jezus uit de gelijknamige film, liet tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt een erg goede indruk achtergelaten op het publiek en de kijkers thuis. De reacties op de uitvoering van het nummer ‘Superstar’ door Feisal Bonciani als Judas, de speciale rol van Ted Neeley en de cast waren dermate overweldigend dat ook de vijf extra voorstellingen die konden worden geboekt, nagenoeg zijn uitverkocht.

De rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”.

De laatste kaarten voor Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda