Ellen Pieters vervangt Annick Boer tijdelijk in Hij Gelooft in Mij

13 juni 2022, 10:03 - Redactie
Ellen Pieters vervangt Annick Boer tijdelijk in Hij Gelooft in Mij
Foto: Musicalweb.nl

Ellen Pieters gaat Annick Boer, in de laatste weken van de landelijke tournee van de musical Hij Gelooft in Mij, tijdelijk vervangen. Vanaf 24 juni neemt Ellen de rol van Friedel van Galen van Annick Boer over, die vanwege een ander zangproject dan niet beschikbaar is. Ellen is deze periode te zien in Utrecht, Doetinchem en Amsterdam. Annick is vanaf 21 juli weer te zien als Friedel van Galen in Koninklijk Theater Carré. De reeks voorstellingen in Amsterdam zijn voor het publiek de laatste kans om de musical Hij Gelooft in Mij te zien.

De rol is geen onbekend terrein voor Ellen Pieters. Zij heeft de rol van Friedel van Galen eerder gespeeld in 2013 toen de musical Hij Gelooft in Mij in het DeLaMar Theater te zien was. Nu mag ze de komende periode opnieuw in de huid van Friedel van Galen kruipen. "Het was geweldig om deze vrouw te spelen," laat Ellen Pieters weten. "Ik voel me vereerd, want het is een prachtige musical waarin er op hoog niveau wordt gespeeld en gezongen. De rol van Friedel is enorm interessant en uitdagend om te spelen. Het is leuk omdat Friedel een vrouw is met veel humor, maar er zitten ook heel emotionele scenes in. Ze laat haar gevoelige kant onder andere zien tijdens het lied De Vlieger. Een veelzijdige rol dus."

Andere rollen in deze musical worden onder anderen gespeeld door Martijn Fischer (André Hazes), Roosmarijn Luyten (Rachel Hazes), Rutger de Bekker (Jan van Galen) en Mark Kraan (Tim Griek).

Première
27 februari 2022
Dernière
24 juli 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over Hij Gelooft in Mij (2022)Ander nieuws over Hij Gelooft in Mij (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda