Elk jaar een nieuwe locatie voor Uitmarkt

schedule23 mei 2017, 10:57 - Redactie
Elk jaar een nieuwe locatie voor Uitmarkt

In de afgelopen jaren vond de Uitmarkt altijd plaats op het Museumplein in Amsterdam, echter voor de komende edities zal dit niet langer meer het geval zijn. De organisatie heeft besloten om voor de komende jaren telkens het evenement op een andere locatie in de hoofdstad te organiseren.

Dit jaar zal de Uitmarkt voor de veertigste keer worden georganiseerd en voor deze editie is gekozen voor op en rond het Oosterdokseiland. Tevens zetten Muziekgebouw aan het IJ, het Conservatorium van Amsterdam en de Openbare Bibliotheek Amsterdam de deuren open. Het binnenterrein van het Scheepvaartmuseum is podium voor de dans. In en rond NEMO vindt de Uitmarkt Junior plaats. Het hoofdpodium komt op een ponton in het water te liggen. Op het Marineterrein presenteren de Nederlandse musea zich en is er een broedplek voor jonge makers.

Afgelopen jaar trok het evenement nog ruim een half miljoen mensen. De veertigste editie van de Uitmarkt zal plaatsvinden van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 27 augustus, uiteraard zal de Uitmarkt worden afgesloten met de Musical Sing-a-Long.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda