Elk jaar een nieuwe locatie voor Uitmarkt

23 mei 2017, 10:57 - Redactie
Elk jaar een nieuwe locatie voor Uitmarkt

In de afgelopen jaren vond de Uitmarkt altijd plaats op het Museumplein in Amsterdam, echter voor de komende edities zal dit niet langer meer het geval zijn. De organisatie heeft besloten om voor de komende jaren telkens het evenement op een andere locatie in de hoofdstad te organiseren.

Dit jaar zal de Uitmarkt voor de veertigste keer worden georganiseerd en voor deze editie is gekozen voor op en rond het Oosterdokseiland. Tevens zetten Muziekgebouw aan het IJ, het Conservatorium van Amsterdam en de Openbare Bibliotheek Amsterdam de deuren open. Het binnenterrein van het Scheepvaartmuseum is podium voor de dans. In en rond NEMO vindt de Uitmarkt Junior plaats. Het hoofdpodium komt op een ponton in het water te liggen. Op het Marineterrein presenteren de Nederlandse musea zich en is er een broedplek voor jonge makers.

Afgelopen jaar trok het evenement nog ruim een half miljoen mensen. De veertigste editie van de Uitmarkt zal plaatsvinden van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 27 augustus, uiteraard zal de Uitmarkt worden afgesloten met de Musical Sing-a-Long.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda