Stormloop op oproep Efteling voor opa’s en oma’s voor Sprookjessprokkelaar de musical

18 april 2017, 19:28 - Redactie
Stormloop op oproep Efteling voor opa’s en oma’s voor Sprookjessprokkelaar de musical

Dit najaar is de nieuwe Efteling-productie Sprookjessprokkelaar de musical te zien in het Efteling Theater. Sprookjessprokkelaar vertelt het verhaal van Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont en op zoek gaat naar de sprookjesbibliotheek.

Voor de voorstellingen begon op dinsdag de zoektocht naar 450 opa’s en oma’s uit Nederland en Vlaanderen die met hun kleinkinderen graag een gastrol zouden willen spelen in de musical. De oproep van de Efteling zorgde voor een ware stormloop op de website en binnen enkele uren waren er al ruim 500 aanmeldingen binnen.

Normaal gesproken blijft een aanmeldformulier altijd een aantal dagen online staan maar dit keer besloot het pretpark om het formulier op de website toch offline te halen, zodoende is de inschrijving voor de Sprookjessprokkelaar nu gesloten.

Per voorstelling zullen tien grootouders samen met een kleinkind meedoen. Om deze opa’s, oma’s en kinderen klaar te stomen voor hun debuut, organiseert de Efteling tussen 26 mei en 21 juni de Sprookjessprokkelaarschool. Hier krijgen alle deelnemers workshops in spel, zang en dans om goed voorbereid het podium op te gaan.

De Efteling wil met deze vorm van theater honderden grootouders en kinderen tussen de 6 en 10 jaar de mogelijkheid geven één dag een gastrol te spelen in een musical. Hiermee wordt de vaak speciale relatie tussen kleinkinderen en grootouders uitgelicht. Kinderen en grootouders kunnen zich vanaf nu aanmelden op deze pagina.

Sprookjessprokkelaar is alweer de 15e familiemusical van Efteling Theaterproducties. De familiemusical is een vrije vertolking van het boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling.

Première
30 september 2017
Dernière
2 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over SprookjessprokkelaarAnder nieuws over Sprookjessprokkelaar
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda