Efteling zet Sprookjessprokkelaar de musical op YouTube

23 maart 2020, 15:38 - Redactie
Efteling zet Sprookjessprokkelaar de musical op YouTube

De Efteling heeft Sprookjessprokkelaar de musical volledig op YouTube geplaatst. De musical die op 30 september 2017 in première ging in het Efteling Theater kan hieronder volledig worden bekeken, de voorstelling duurt 1 uur en 15 minuten. Na een periode in Kaatsheuvel ging de Sprookjessprokkelaar op tournee door Nederland en België tot begin april 2018.

De familiemusical is gebaseerd op het boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

In Sprookjessprokkelaar de musical volgen we de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Eerder plaatste de Efteling ook al de musicals De gelaarsde Kat, Pinokkio, Klaas Vaak en Sprookjesboom volledig op YouTube.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda