Eerste trailer nieuwe verfilming Matilda nu te bekijken

16 juni 2022, 07:23 - Redactie
Eerste trailer nieuwe verfilming Matilda nu te bekijken

Netflix heeft de eerste trailer online geplaatst van de nieuwe verfilming van Matilda. De trailer van bijna anderhalve minuut kun je hieronder bekijken. De nieuwe film zal eind dit jaar gaan verschijnen op de streamingdienst, in het Verenigd Koninkrijk en in Ierland zal de film ook in de bioscoop worden uitgebracht.

Emma Thompson speelt in de film de rol van Miss Trunchbull, Alisha Weir speelt Matilda, Lashana Lynch is te zien als Miss Honey, Stephen Graham speelt Mr. Wormwood, Andrea Riseborough speelt Mrs. Wormwood, en Sindhu Vee speelt Mrs. Phelps. Matthew Warchus is verantwoordelijk voor de regie, de regisseur regisseerde in zowel Londen als op Broadway de gelijknamige musical.

In 1996 werd de eerste verfilming gemaakt van Matilda, geproduceerd en geregisseerd door Danny DeVito. De film die op 19 december 1996 in Nederland in première ging had een budget van 36 miljoen dollar en bracht uiteindelijk slechts 33 miljoen dollar op. De hoofdrollen werden gespeeld door Mara Wilson, Danny DeVito, Rhea Perlman, Embeth Davidtz, Pam Ferris.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda