Een leven lang naar Holiday on Ice

22 november 2023, 14:49 - Redactie
Een leven lang naar Holiday on Ice

Holiday on Ice bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden. Holiday on Ice, de spectaculaire ijs show die al generatieslang harten verovert, maakt bekend dat het binnenkort vijf Lifetime-Tickets weggeeft, Oftewel één winnaar in elke speelstad in Nederland. Dit unieke Lifetime-Ticket geeft de gelukkige winnaars de mogelijkheid om elk jaar dat Holiday on Ice ons land aandoet helemaal gratis te genieten van een adembenemende voorstelling in een Nederlandse stad naar keuze voor twee personen

De extra feestelijke jubileumshow A New Day die op 8 december in Groningen in premiere gaat, belooft een betoverende ervaring te worden vol onvergetelijke momenten op het ijs. De combinatie van meeslepende muziek, verbluffende choreografie, indrukwekkende special effects en meer dan 300 verschillende kostuums voor de 40 topschaatsers neemt het publiek mee op een reis vol magie.

Hoe maak je kans op deze prijs? Holiday on Ice nodigt je uit om je meest onvergetelijke Holiday on Ice moment online te delen op jouw social media. Dat kan in de vorm van een tekstje en/of foto of video waarop je jouw mooiste Holiday on Ice moment deelt en laat zien of lezen waarom je fan bent.

Deel je leukste Holiday on Ice moment op jouw social media kanalen (Instagram & Facebook) met de hashtag #EenLevenLangHolidayOnIce en tag @holidayonicenl. Door de hashtag te gebruiken, stem je in met het gebruik van jouw bericht door Holiday on Ice. De actie loopt van 15 november tot en met 27 december 2023.

Uit de inzendingen zal er per stad één winnaar worden gekozen die de rest van haar/zijn leven elk jaar met een introduceé te gast is bij een van de shows naar keuze in Nederland. De gelukkige winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook en Instagrampagina’s van Holiday on Ice.

Data bekendmaking winnaars

  • Groningen - donderdag 30 november
  • Rotterdam - donderdag 7 december
  • Den Bosch - donderdag 14 december
  • Amsterdam - donderdag 21 december
  • Maastricht - donderdag 28 december
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda